Stukadoorswerk
Stukadoorswerk

Wooncomfort verdient een meesterlijke afwerking. Voor vakkundig stucwerk haalt u MB Onderhoud & Schilderwerken in huis. Wij zijn gespecialiseerd in een veeltal plafond- en wandafwerkingen voor binnen en buiten. Ook voor zowel restauratie werk als traditioneel stukadoorswerk kunt u bij ons terecht.

 alt

Werkzaamheden:                                               

Gladpleisterwerk

Spachtelputz

Schuurwerk

Granol

 
Spachtelputz

Spachtelputz is een duurzame, veelzijdige, maar vooral mooie wanddecoratie. Spachtelputz aanbrengen vereist vakkundigheid om het gelijkmatig aan te kunnen brengen. Spachtelputz is verkrijgbaar in verschillende kleuren en grofheid. Van 1 mm, 1.5 mm en 2 mm korrel. Deze bepaald de structuur.

Lees meer...
 
Gladpleisterwerk binnen en buiten

Glad pleisterwerk is de afwerking van deze tijd. Deze afwerking is zeer arbeidsintensief door het handmatig aanbrengen van stuclagen tot 20 mm.

Lees meer...
 
Schuurwerk

Schuurwerk wordt voornamelijk toegepast op plafonds. Schuurwerk droogt wit/grijs op en hoeft niet afgewerkt te worden.

Door de techniek van aanbrengen geeft het door de schaduw een waaiereffect. Het is mogelijk in banen aan te brengen of in wildverband.

Lees meer...
 
Granol

Granol is een van de eerste sierpleisters die vooral eind jaren zeventig en begin jaren tachtig van de twintigste eeuw zeer populair was. Granol kan in een waaiervorm worden aangebracht, maar ook staand, in welk geval men een op boomschors lijkende structuur te zien krijgt.

Lees meer...