Onderhouds schilderwerken

Bladders, windscheuren of kaal hout?
Als dit van toepassing is, dan is uw pand snel aan onderhoud toe. Het is beter om deze aspecten te voorkomen en in veel gevallen goedkoper dan herstellen. Wees er dan vroegtijdig bij als u kozijnen afgeven bij het glazenwassen, scheuren in het hout vertonen en/of

bladders vertonen. MB Onderhoud & Schilderwerken beschermt en verfraait alle voorkomende binnen en buitenschilderwerken. Van nieuwbouwschilderwerk tot onderhoudsschilderwerk met professioneel slijpwerk.

Elk project wordt tijdens een prijsopgave goed bekeken en ge´nspecteerd. Mochten er gebreken voorkomen dan word dat gerapporteerd en verwerkt in de offerte. Door grondig te inspecteren en gebreken te herkennen kunnen wij het probleem met de oorzaak daarvan vakkundig herstellen.

MB Onderhoud & Schilderwerken voert binnen en buiten schilderwerkzaamheden uit met professionele, hoogwaardige producten, waarbij een fraai en duurzaam eindresultaat vanzelfsprekend is. Producten van Boonstoppel, Herfst en Helder of Sikkens worden hiervoor gebruikt.